Provincie Zuid-Holland Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

Onderwerp

De omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) heeft namens Gedeputeerde Staten van de Provincie Zuid-Holland de volgende ontwerpbeschikking verleend voor wat betreft het onderdeel milieu op grond van artikel 2.33 lid 2 sub b van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

- Indaver Compost B.V.: het veranderen van de inrichting (revisievergunning) op het perceel aan de De Schans 41 te Alphen aan den Rijn.

Inzage

Dit ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen van 22 februari tot en met 4 april 2018 inzien bij de gemeente Alphen aan den Rijn. Voor  inzage kunt u tijdens kantooruren terecht in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn, Stadhuisplein 1 te Alphen aan den Rijn (telefoon 14 0172). Voor inzage buiten kunt u een afspraak maken.  

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kunt u uw zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen. U kunt uw zienswijze richten aan Omgevingsdienst Midden-Holland, postbus 45, 2800 AA Gouda, of via e-mail: info@odmh.nl. Vermeldt u daarbij het kenmerk 2017058586. Na afloop van de inzagetermijn wordt een definitief besluit op de aanvraag genomen. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure.

 

Naar boven