Kennisgeving gedoogbeschikking van Theo Pouw Beheer B.V. te Utrecht]

Gedeputeerde Staten van Utrecht maken bekend dat door de Regionale Uitvoeringsdienst Utrecht op 15 december 2017 in mandaat van Gedeputeerde Staten een besluit is genomen voor het verlengen van het afzien van handhavend optreden (gedogen) tegen de Wabo-inrichting van Theo Pouw Beheer B.V. Het gedoogbesluit betreft het voormalige “Pothuizenterrein”, gelegen aan de Isotopenweg ongenummerd.

Wat wordt gedoogd?

Gedoogd wordt het tijdelijk gebruik van het terrein voor de demontage van baanvakken, alsmede de op- en overslag van hout en dakleer. De termijn van de gedoogbeschikking loopt tot uiterlijk tot 1 september 2018. De RUD Utrecht ziet daarop toe dat de gedoogde activiteit op milieughygiënisch verantwoordbare wijze gebeurt.

Inzage

U kunt de tekst van de beschikking inzien en daarvoor contact opnemen met de RUD Utrecht, Postbus 85242, 3508 AE Utrecht, telefoon 030–7023300, e-mail: j.vanotten@rudutrecht.nl.

Rechtsbescherming

Als u het niet eens bent met het besluit, kunt u bezwaar maken. Hiertoe kunt u een bezwaarschrift indienen bij Gedeputeerde Staten van Utrecht, Postbus 80300, 3508 TH Utrecht of digitaal via de website van de Provincie Utrecht. Het bezwaarschrift moet worden ingediend binnen zes weken nadat de beschikking op wettelijke wijze is bekendgemaakt. In het geval van deze gedoogbeschikking betekent dit: zes weken na de dag van deze publicatie.

Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend en bevat tenminste:

1. de naam van het adres van de indiener;

2. de dagtekening;

3. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

4. de gronden van het bezwaar.

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit niet. Hiervoor kunt u een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht, o.v.v. voorlopige voorziening. Hiervoor worden door de rechtbank kosten in rekening gebracht.

Naar boven