Provincie Zeeland - Kennisgeving Gedoogbeschikking Yara Sluiskil B.V.

Gedeputeerde staten van Zeeland maken bekend dat zij aan Yara Sluiskil B.V. gelegen aan de Industrieweg 10 te Sluiskil een gedoogbeschikking hebben verleend waarin zij tot 1 mei 2018 gedogen, (of zoveel eerder) de te verlenen omgevingsvergunning op de aanvraag van 16 november 2017 in werking getreden is, de tijdelijk hogere ureumstofemissie, de emissie van ammoniak en de emissie van het ureumgerelateerde ammoniumzout, van de Ureum- 6 (priltoren).

De gedoogbeschikking ligt ter inzage tot en met 2 februari 2018 bij RUD Zeeland, publiekbalie van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur.

Belanghebbenden kunnen schriftelijk bezwaar maken tegen dit besluit bij: Gedeputeerde Staten van Zeeland, t.a.v. de secretaris van de commissie voor bezwaarschriften, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg. In het bezwaarschrift neemt u ten minste op uw naam en adres, de dagtekening van het bezwaarschrift, tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom. Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend. U moet het bezwaarschrift indienen binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekend gemaakt. Doorgaans is dat de dag na de datum van verzending. Overschrijding van de inzendtermijn kan ertoe leiden dat met uw bezwaren geen rekening wordt gehouden. Als u overweegt bezwaar te maken, kunt u een informatiefolder aanvragen op nummer 0118- 631000. U kunt de informatie ook downloaden via http://www.zeeland.nl/subsidieregelsenprocedures/bezwaar-maken. Wij wijzen erop dat het bezwaar niet de werking van het besluit schorst. U kunt een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening (artikel 8:81, lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht). U richt het verzoek aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Voor de behandeling van het verzoek is griffierecht verschuldigd. Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot heer P. Wattel, telefoon 06-51203138 van de RUD Zeeland. Het besluit staat geregistreerd onder nummer W-AOV170629

Naar boven