Beschikkingen Wet bodembescherming, knooppunt Ommedijk, Rijksstraatweg te Wassenaar

Onderwerp

Omgevingsdienst Haaglanden maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat besloten is om vast te stellen dat er sprake is van een geval van ernstige bodemverontreiniging (asbest, lood en PAK I) (minerale olie II) (asbest en PAK III) (asbest en lood IV) waarvoor een spoedige sanering noodzakelijk is. De locatie betreft knooppunt Ommedijk, Rijksstraatweg te Wassenaar.

Bezwaar

De beschikkingen zijn op 6 oktober 2017 (I t/m III) en op 5 oktober 2017 (IV) verzonden. Een belanghebbende kan binnen zes weken vanaf de dag na de verzending van de beschikkingen een bezwaarschrift indienen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, t.a.v. het Awb secretariaat, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag, onder vermelding van het zaaknummer 00496482 (I) en/of 00496481 (II) en/of 00496480 (III) en/of 00496479 (IV). Aan de behandeling van het bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden.

Bij een spoedeisend belang kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor de behandeling van het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.

Het is ook mogelijk om een verzoek om voorlopige voorziening digitaal in te dienen via het Digitaal loket (https://digitaalloket.raadvanstate.nl).

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu, e-mailadres: vergunningen@odh.nl. Deze publicatie is ook te zien op: www.overheid.nl

Naar boven