Publicatie Ontwerp van Wijzigingen Wegenlegger Gemeente Hardinxveld-Giessendam

 

Gedeputeerde Staten van de provincie Zuid-Holland maken bekend dat zij de ontwerp wegenlegger van de gemeente Hardinxveld-Giessendam hebben beoordeeld en een ontwerp van wijzigingen hebben opgemaakt.

In de wegenlegger wordt vastgelegd welke wegen openbaar zijn buiten de bebouwde kom en wie de onderhoudsplicht daarvan heeft.

De ontwerp-wegenlegger met het ontwerp van wijzigingen ligt voor iedereen ter inzage van 9 oktober 2017 tot en met 20 november 2017in het provinciehuis, Zuid-Hollandplein 1, 2596 AW Den Haag. Als u vragen heeft over het ontwerp van wijzigingen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met de heer N.W. Meininger, via het nummer 0704416611.

Daarnaast kunt u de ontwerp-wegenlegger met het ontwerp van wijzigingen inzien op het gemeentehuis van de gemeente Hardinxveld-Giessendam, Raadhuisplein 1 te Hardinxveld-Giessendam.

Eventuele zienswijzen tegen het ontwerp van wijzigingen kunnen schriftelijk bij ons college worden ingediend. De ingediende zienswijzen worden bij de ontwerp-wegenlegger en het ontwerp van wijzigingen voor iedereen ter inzage gelegd. Eveneens bestaat de mogelijkheid om mondeling een zienswijze tegen de ontwerp-wegenlegger in te dienen. Deze zienswijze zal in een verslag worden opgenomen en bij het ontwerp ter inzage worden gelegd.

Naar boven