Besluit van gedeputeerde staten van Zeeland houdende wijziging van het Mandaatbesluit gedeputeerde staten 2017

Besluit van gedeputeerde staten van Zeeland d.d. 17 juli 2017, kenmerk [nummer], houdende wijziging van het Mandaatbesluit gedeputeerde staten d.d. 9 mei 2017, kenmerk 17009151, Provinciaal Blad 2017, nummer 2819.

 

Gedeputeerde staten van Zeeland

  • overwegende dat het voor een efficiëntere uitvoering van taken gewenst is enkele bevoegdheden te mandateren;

  • gelet op de Kaderrichtlijn afvalstoffen, artikel 10:3 en artikel 3:42, tweede lid van de Algemene wet bestuursrecht;

besluiten vast te stellen de navolgende wijziging van het Mandaatbesluit gedeputeerde staten 2017:

 

Artikel I  

  • 1.

    Gedeputeerde staten verlenen mandaat aan alle afdelingshoofden om, in het geval waarin op basis van door de afvalproducent per geval, productielocatie, toepassing en afnemer aantoonbaar bewijs is geleverd dat aan de algemene einde-afval-criteria uit de Kaderrichtlijn afvalstoffen wordt voldaan, namens hen te besluiten of de in het advies van de RUD opgenomen stoffen gekwalificeerd kunnen worden als einde afvalstof.

  • 2.

    Dit mandaat wordt toegevoegd aan onderdeel I van de bijlage bij het Mandaatbesluit gedeputeerde staten 2017, deel ‘Algemeen’, onder een nieuw toe te voegen categorie ‘Kaderrichtlijn afvalstoffen'.

Artikel II  

Dit besluit treedt in werking met ingang van de eerste dag na de datum van uitgifte van het Provinciaal Blad waarin het wordt geplaatst.

 

Aldus vastgesteld in de vergadering van gedeputeerde staten van 17 juli 2017.

Drs. J.M.M. Polman, voorzitter

A.W. Smit, secretaris

Uitgegeven <datum,>2017

De secretaris, A.W. Smit

Bijlage behorende bij Besluit van gedeputeerde staten van Zeeland houdende wijziging van het Mandaatbesluit gedeputeerde staten 2017

 

Omschrijving bevoegdheid / mandaat

Wettelijke grondslag

Gemandateerd aan

Opmerkingen

Kaderrichtlijn afvalstoffen

 

 

 

in het geval waarin op basis van door de afvalproducent per geval, productielocatie, toepassing en afnemer aantoonbaar bewijs is geleverd dat aan de algemene einde-afval-criteria uit de Kaderrichtlijn afvalstoffen wordt voldaan, besluiten of de in het advies van de RUD opgenomen stoffen gekwalificeerd kunnen worden als einde afvalstof.

 

Kaderrichtlijn afvalstoffen

Afdelingshoofden

 

 

 

Naar boven