Provincie Utrecht Wbb Bodemverontreiniging in Austerlitz: Weideweg (Ongenummerd) UT035500394

Deze advertentie geeft informatie over een project dat gevolgen kan hebben voor het milieu. Woont of werkt u in de buurt, dan kan het voor u van belang zijn de advertentie te lezen

Het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Utrecht heeft op 14 juli 2017 een melding ontvangen op grond van artikel 39b van de Wet bodembescherming, het Besluit uniforme saneringen en de Regeling uniforme saneringen.

Naam melder:   Omgevingsdienst regio Utrecht

Categorie BUS: Immobiel

De melder is van plan de bodem te saneren ter plaatse van:

Locatie Weideweg (Ongenummerd)

Plaats Austerlitz

UT-code UT035500394

Als blijkt dat de melding niet in overeenstemming is met de geldende regelgeving, dan zullen Gedeputeerde Staten dit binnen vier weken na de ontvangst van de melding schriftelijk aan de melder meedelen. Als de melding wel met deze regelgeving in overeenstemming is, dan ontvangt de melder hiervan schriftelijk bericht en kan hij vanaf vijf weken na de datum van ontvangst van de melding starten met de sanering.

Let op: deze kennisgeving is géén beschikking in de zin van artikel 1:3 van de Algemene wet bestuursrecht. De procedure van inspraak, ter visielegging, zienswijze, bezwaar en beroep is niet van toepassing.

Informatie

Voor nadere inlichtingen kunt u terecht bij de RUD Utrecht, Team Vergunningverlening Bodem en Water bij de heer B. Prins, telefoonnummer 030-7023337.

‘De RUD Utrecht publiceert een groot deel van haar kennisgevingen digitaal op www.officielebekendmakingen.nl. U kunt zich via www.overheid.nl abonneren op deze publicaties over projecten bij u in de buurt. Dan krijgt u een e-mailbericht op het moment dat er een melding of een besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt. Via de tab ‘overheidsinformatie’ op www.overheid.nl kunt u de bekendmakingen ook vinden.’

 

Naar boven