Besluit van de secretaris van de provincie Utrecht van 29-06-2016, nummer 81B8C2EE, tot wijziging van het Mandaatbesluit Secretaris

De secretaris;

 

Gelet op artikel 17 van het Organisatiebesluit provincie Utrecht;

 

Overwegende dat het wegens organisatieverandering nodig is de afdelingsnamen te wijzigen;

Besluit:

Artikel I

Het Mandaatbesluit secretaris wordt als volgt gewijzigd:

A

In artikel 1, tweede en derde lid, en artikel 6, tweede lid, wordt de “afdeling Bestuurs- en Directieondersteuning vervangen door: stafafdeling Bestuurs- en Directieondersteuning.

B.

In artikel 10 worden de volgende wijzigingen aangebracht:

  • 1.

    in onderdeel a wordt de “teamleider Kaderstelling en Projecten van de afdeling Managementondersteuning” vervangen door: teamleider Kaderstelling en Projecten van de afdeling Bedrijfsvoering.

  • 2.

    In de onderdelen b en c wordt de “afdelingsmanager van de afdeling Managementondersteuning” vervangen door: afdelingsmanager van de afdeling Bedrijfsvoering.

C.

In bijlage 1 worden de volgende wijzigingen aangebracht:

  • 1.

    In de onderdelen 10, 11, 16, 22, 23, 25, 26, 31, 33, 36, 38, 40, 41, 42, 43, 45, 53, 54, 64 en 71 wordt “teamleider Administratie van SER” vervangen door: teamleider Administratie van de afdeling Bedrijfsvoering.

  • 2.

    In de onderdelen 26, 27 en 83 wordt ”teamleider Advies van MAO” vervangen door: teamleider Advies van de afdeling Bedrijfsvoering.

  • 3.

    In onderdeel 61 wordt “teamleider Uitvoering van SER” vervangen door: teamleider Uitvoering van de afdeling Bedrijfsvoering.

  • 4.

    In onderdeel 64 wordt “afdelingsmanager van SER” vervangen door: afdelingsmanager van de afdeling Bedrijfsvoering.

D.

In bijlage 3, onder Afkorting / Omschrijving wordt de aanduiding “AM afdelingsmanager Managementondersteuning” vervangen door: AM afdelingsmanager Bedrijfsvoering.

E.

In de toelichting bij het Mandaatbesluit secretaris worden de volgende wijzigingen aangebracht:

  • 1.

    Onder 1.1. worden “afdeling Uitvoering Fysieke Leefomgeving (UFL)” en UFL vervangen door: afdeling Fysieke Leefomgeving.

  • 2.

    Onder 1.1. wordt “MAO” vervangen door: de afdeling Bedrijfsvoering.

  • 3.

    Onder 3.2. wordt “afdeling Bestuurs- en Directieondersteuning” vervangen door: stafafdeling Bestuurs- en Directieondersteuning”.

Artikel II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na dagtekening van het Provinciaal blad waarin het wordt geplaatst. Als het besluit wordt bekendgemaakt na 2 juli 2017, treedt het in werking met ingang van de dag na dagtekening van het Provinciaal blad waarin het wordt geplaatst, en werkt het terug tot en met 3 juli 2017.

 

Secretaris,

Naar boven