Provincie Zeeland - Vergunning Wet natuurbescherming (Natura 2000-gebied Grevelingen)

Gedeputeerde Staten van Zeeland maken bekend dat zij het voornemen hebben in het kader van artikel art. 2.7, lid 2 van de Wet natuurbescherming de volgende vergunning te verlenen.

 

Voor een pilot met het bouwen en exploiteren van een ecolodge in het Natura2000-gebied Grevelingen ter plaatse van het Natura 2000-gebied Grevelingen is een ontwerpbesluit opgesteld van de te verlenen vergunning aan Grevelingendam B.V.

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit ligt gedurende 6 weken na publicatiedatum ter inzage. U kunt op afspraak de stukken inzien in het Provinciehuis, Abdij 6 in Middelburg. U kunt hiervoor contact opnemen met het informatiecentrum: 0118-631011. Kopieën van stukken worden op verzoek toegestuurd. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met het informatiecentrum. In alle gevallen dient u het zaaknummer ZK17000068 te vermelden.

 

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen tot en met 6 weken na bekendmaking van het ontwerpbesluit een zienswijze op het ontwerp indienen bij het college van Gedeputeerde Staten van Zeeland, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg.

 

Naar boven