Beschikking omgevingsvergunning Baanhoekweg 22 te Dordrecht - Chemours Netherlands B.V.

Z-17- 318290

Kennisgeving beschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Reguliere procedure

 

De Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht heeft besloten om aan Chemours Netherlands B.V. een omgevingsvergunning te verlenen.

Op 10 maart 2017 is de aanvraag voor de omgevingsvergunning ontvangen. Het betreft het wijzigen van de verpakkingseenheden van Opteon-producten op het logistiek container centrum (LCC). De totale op- en overslag capaciteit van Opteon-producten op het LCC wijzigt hiermee niet ten opzichte van de reeds vergunde situatie. De inrichting is gelegen aan de Baanhoekweg 22 te Dordrecht.

 

De beschikking met bijbehorende stukken is op afspraak tijdens kantooruren in te zien bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Johan de Wittstraat 140, 3311 KJ Dordrecht. Via telefoonnummer (078) 770 8585 kunt u een afspraak maken.

 

Bezwaar

Tegen de beschikking kan door belanghebbenden bezwaar worden aangetekend bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag, t.a.v. het Awb-secretariaat, onder vermelding van ‘Awb-bezwaar’ in de linkerbovenhoek van enveloppe en bezwaarschrift. Op grond van artikel 6:7 van de Awb bedraagt de termijn voor het indienen van een bezwaarschrift zes weken. De termijn vangt, ingevolge artikel 6:8, eerste lid van de Awb, aan met ingang van de dag na die waarop het besluit aan de aanvrager is toegezonden.

 

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Als onverwijlde spoed dat vereist, kan door een belanghebbende die bezwaar heeft aangetekend ingevolge artikel 8:81 van de Awb om een voorlopige voorziening worden verzocht bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Voor de behandeling van het verzoek wordt door de rechtbank een bedrag aan griffierecht geheven. De Voorzieningenrechter kan bij wijze van voorlopige voorziening het besluit schorsen.

 

Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met mevrouw K. Stassen-Flinzner, telnr. (078) 770 8585.

Van mondeling naar voren gebrachte zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Deze kennisgeving staat ook op www.ozhz.nl.

 

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, 2 juni 2017

Naar boven