Provincie Zuid-Holland, Wet algemene bepalingen omgevingsrecht omgevingsvergunning milieuneutrale verandering Waddinxveense Groenrecycling Wagro B.V., Tweede Bloksweg 54 B te Waddinxveen

 

Onderwerp

De Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat zij hebben besloten de volgende vergunning te verlenen aan Waddinxveense Groenrecycling Wagro B.V. in verband met uitruilen van capaciteiten vergunde afvalstromen op de locatie Tweede Bloksweg 54 B, 2742 KK Waddinxveen.

 

Inzien

De stukken liggen niet formeel ter inzage. U kunt het besluit de daarbij behorende stukken op afspraak inzien bij de Omgevingsdienst Midden-Holland, Thorbeckelaan 5 te Gouda (telefoon 088 54 50 000). Dit besluit is geregistreerd onder kenmerk 2017108955.

 

Bezwaar

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan door de belanghebbende(n) een gemotiveerd bezwaarschrift worden ingediend tegen dit besluit. Dit moet geschieden binnen zes weken na verzending van het besluit d.d. 30 mei 2017 onder vermelding van "Awb-bezwaar" in de linkerbovenhoek van de enveloppe en het bezwaarschrift. Dit bezwaar dient te worden gericht aan Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, t.a.v. secretariaat bezwarencommissie, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag.

 

Het indienen van een bezwaarschrift betekent niet dat het besluit niet geldt. Bij spoedeisende belangen kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Als om een voorlopige voorziening wordt verzocht, geldt het besluit pas nadat op het verzoek is beslist. Voor de behandeling van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

 

U kunt een voorlopige voorziening ook digitaal aanvrager bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Naar boven