Beschikking omgevingsvergunning Kreekweg 4, 10 en 11 en Wieldrechtseweg 20 en 20a te Dordrecht - Transterminal Dordrecht B.V.

Z-17-316979

Kennisgeving beschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Reguliere procedure

 

De Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht heeft besloten om aan Transterminal Dordrecht B.V. een omgevingsvergunning te verlenen.

Op 7 februari 2017 is de aanvraag voor de omgevingsvergunning ontvangen. Het betreft een milieuneutrale verandering met omschrijving: "In gebruikname extra loods".

De inrichting is gelegen aan de Kreekweg 4, 10 en 11 en Wieldrechtseweg 20 en 20a te Dordrecht.

 

De beschikking met bijbehorende stukken is op afspraak tijdens kantooruren in te zien bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Johan de Wittstraat 140, 3311 KJ Dordrecht. Via telefoonnummer (078) 770 8585 kunt u een afspraak maken.

 

Bezwaar

Een belanghebbende kan tegen dit besluit op grond van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift indienen binnen 6 weken na de datum waarop het besluit is verzonden. Dit kan bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, t.a.v. het Awb-secretariaat, Postbus 90602, 2509 LP 's-Gravenhage. Het bezwaarschrift moet voorzien zijn van een handtekening en in elk geval bevatten; naam, adres, telefoonnummer en eventueel emailadres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht, de reden van het bezwaar, en de vermelding "Awb-bezwaar" in de linker bovenhoek van enveloppe en bezwaarschrift.

 

Voorlopige voorziening

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking aan de aanvrager. Het indienen van een bezwaarschrift houdt de werking van het besluit niet tegen. Heeft men een spoedeisend belang, dan kan een belanghebbende, die een bezwaarschrift heeft ingediend, de voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht (Postbus 20302, 2500 EH 's-Gravenhage) verzoeken om een voorlopige voorziening (tijdelijke beslissing) te treffen. Voor de behandeling van het verzoek wordt een bedrag aan griffierecht geheven.

 

Men kan digitaal een verzoek om voorlopige voorziening instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/Burgers/Digitaal%20procederen/33. Daarvoor heeft u een elektronische handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig. Op de genoemde website staan de precieze voorwaarden vermeld.

 

Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de heer P. Mesman, telnr. (078) 770 8585.

Van mondeling naar voren gebrachte zienswijzen wordt een verslag gemaakt. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Deze kennisgeving staat ook op www.ozhz.nl.

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, 19 mei 2017

Naar boven