Mandaatbesluit Subsidies MKB Innovatie Topsectoren (MIT) Overijssel

Besluit: 28-03-2017

Kenmerk: 2017/0063984

Inlichtingen bij: Gerrit Bril

Telefoon: 038 – 499 75 19

E-mail: G.Bril@overijssel.nl

 

Bekendmaking

Gedeputeerde Staten van Overijssel,

Gelet op artikel 158 van de Provinciewet en op het bepaalde in Afdeling 10.1.1. (Mandaat) van de Algemene wet bestuursrecht, alsmede op het besluit van Gedeputeerde Staten van 28 maart 2017, kenmerk 2017/0063984, tot vaststelling van het Mandaatbesluit Subsidies MKB Innovatie Topsectoren (MIT) Oost 2017.

Artikel 1 Begrippen

In dit besluit wordt verstaan onder:

 

Gedeputeerde Staten:

het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Overijssel

Artikel 2 Mandaat

  • 1.

    Aan de Afdelingsmanager van de afdeling Subsidieverlening van de provincie Gelderland wordt mandaat verleend om te besluiten tot subsidieverlening, voorschotverlening, subsidievaststelling, terugvordering, weigering alsmede besluiten tot wijziging daarvan voor de uitvoering van de subsidieparagraaf 6.7 MKB Innovatie Topsectoren (MIT) Oost van het Ubs.

  • 2.

    Bij uitvoering van dit mandaat worden de hiervoor door Gedeputeerde Staten vastgestelde subsidieplafonds in acht genomen.

  • 3.

    Aan de Afdelingsmanager van de afdeling Subsidieverlening van de provincie Gelderland wordt conform artikel 10:9 lid 1 Awb de bevoegdheid om ondermandaat te verlenen toegekend.

Artikel 3 Ondertekening

In de door de gemandateerde te nemen besluiten op grond van dit besluit wordt dit mandaatbesluit aangehaald en wordt in de ondertekening vermeld:

Gedeputeerde Staten van Overijssel,

namens deze,

(naam functionaris)

(functie functionaris)

Artikel 4 Rapportage

  • 1.

    De gemandateerde brengt in oktober 2017 verslag uit aan Gedeputeerde Staten over de in dit besluit gemandateerde bevoegdheden.

  • 2.

    De gemandateerde handelt overeenkomstig de aanwijzingen die Gedeputeerde Staten hebben gegeven voor de wijze waarop gerapporteerd wordt over de uitvoering van deze mandaten.

Artikel 5 Inwerkingtreding

Dit besluit treedt in werking 1 dag na publicatie in het Provinciaal Blad.

Artikel 6 Citeertitel

Dit besluit wordt aangehaald als Mandaatbesluit Subsidies MKB Innovatie Topsectoren (MIT) Oost 2017.

Gedeputeerde Staten voornoemd.

Naar boven