Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, ontwerpbeschikking, Handelskade 3, 4205 AC Gorinchem

Z-15-251947

Kennisgeving ontwerpbeschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide procedure

 

Op 12 juni 2015 is door Calpam SMD handel en distributie B.V. een aanvraag ingediend voor een omgevingsvergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de inrichting gelegen aan de Handelskade 3, 4205 AC te Gorinchem. De aanvraag heeft betrekking op een veranderingsvergun­ning voor een brandstofdepot (diesel en gasolie).

 

De Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid maakt namens de Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn het gevraagde maatwerk te weigeren.

 

De aanvraag, ontwerpbeschikking (het ontwerp van het besluit zoals deze eruit zal zien indien er geen zienswijzen en/of adviezen worden ingebracht) en andere ter zake zijnde stukken liggen van

12 april 2017 tot en met 26 mei 2017 ter inzage:

- bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, op elke werkdag van 08:00 uur - 16:00 uur, Johan de Wittstraat 140 te Dordrecht.

 

Zienswijzen

Binnen 6 weken na de dag waarop de ontwerpbeschikking ter inzage is gelegd, kan eenieder daarover zienswijzen inbrengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gezonden aan de directeur van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Postbus 550, 3300 AN Dordrecht.

Hierna zullen wij een definitief besluit opstellen waartegen belanghebbenden beroep kunnen instellen.

 

Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de behandelend ambtenaar (mevrouw M.M. Cornielje, tel nr. 078 - 770 85 85).

Van mondeling naar voren gebrachte zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

 

Alleen belanghebbenden kunnen op basis van naar voren gebrachte zienswijzen beroep instellen tegen de definitieve beschikking.

 

Deze kennisgeving staat ook op www.ozhz.nl

 

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, 11 april 2017

Naar boven