Provincie Utrecht – beschikking in het kader van de Wet natuurbescherming – Compensatie herplantplicht

Bekendmaking

Beschikking in het kader van de Wet natuurbescherming

Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben een vergunning  verleend op grond van artikel 4.5, eerste lid Wet natuurbescherming. De toestemming is verleend  voor de compensatie van de herplantplicht op het perceel kadastraal bekend gemeente Vianen, sectie H, nummer 231, plaatselijke benaming golfbaan De Kroonprins.

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

U kunt de beschikking en de daarbij behorende stukken inzien vanaf dinsdag 4 april 2017 tot en met maandag 15 mei 2017 bij:

Het Provinciehuis, Afdeling Uitvoering Fysieke Leefomgeving, Team Vergunningverlening Natuur en Landschap, Archimedeslaan 6 te Utrecht, elke werkdag van 9:00‑16:00 uur, na telefonische afspraak met ons Servicebureau, te bereiken op (030) 258 3311.

De beschikking en de daarbij behorende stukken kunnen u op verzoek (in de meeste gevallen) ook digitaal worden toegezonden. Uw verzoek daartoe kunt u richten aan ons Servicebureau via Servicebureau@provincie-utrecht.nl of (030) 258 3311.

Beroep

Belanghebbenden die tegen de ontwerpbeschikking zienswijzen naar voren hebben gebracht, kunnen tegen de definitieve beschikking beroep instellen. Ook belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht, kunnen beroep instellen.

Zij kunnen binnen zes weken na de datum van de bekendmaking tegen dit besluit beroep instellen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Sector bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Daarvoor is een griffierecht verschuldigd.

Hoofdstuk 6 en 8 van de Algemene wet bestuursrecht zijn van toepassing.

Belanghebbenden die beroep hebben ingesteld, hebben de mogelijkheid een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank, indien gelet op de belangen onverwijlde spoed is vereist. Daarvoor is opnieuw een griffierecht verschuldigd. Titel 8.3 van de Awb is van toepassing.

Informatie

Als u vragen heeft over de inhoud van deze bekendmaking kunt u contact opnemen met ons Servicebureau, bereikbaar op telefoonnummer (030) 258 3311 of via e-mailadres servicebureau@provincie-utrecht.nl.

 

Naar boven