Beschikking omgevingsvergunning Arkelsedijk 46 te Gorinchem - Purac Biochem B.V.

Z-16-313950

Kennisgeving beschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Reguliere procedure

 

De Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben besloten om aan Purac Biochem B.V. een omgevingsvergunning te verlenen.

Op 9 december 2016 is de aanvraag voor de omgevingsvergunning ontvangen. De omgevingsvergunning wordt aangevraagd ten behoeve van de herinrichting van het contractorpark, waarbij bestaande loodsen en units worden verplaatst, voor de inrichting gelegen aan Arkelsedijk 46 te Gorinchem.

 

De beschikking en andere ter zake zijnde stukken liggen van 29 maart 2017 tot en met 24 april 2017 ter inzage:

- bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, op elke werkdag van 08:00 uur - 16:00 uur, Johan de Wittstraat 140 te Dordrecht, tel.nr. (078) 770 85 85.

 

Bezwaar

Een belanghebbende kan tegen deze beschikking op grond van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift indienen binnen 6 weken na de dag waarop deze is bekendgemaakt aan de aanvrager. Dit bezwaarschrift moet zijn gericht aan de Rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Het bezwaarschrift moet zijn voorzien van een handtekening en in elk geval bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van de beschikking waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar.

Daarnaast vragen wij om het telefoonnummer en het e-mailadres van de indiener te vermelden.

 

Voorlopige voorziening

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking. Het indienen van een bezwaarschrift schorst het in werking treden van de beschikking niet. Degene die er belang bij heeft dat de inwerkingtreding van de beschikking wordt geschorst, kan daartoe, nadat een bezwaarschrift is ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening (tijdelijke beslissing) indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. De Voorzieningenrechter kan de beschikking dan schorsen.

 

Voor de behandeling van het verzoek wordt door de rechtbank een bedrag aan griffierecht geheven. Een dergelijk verzoek kan ook digitaal worden ingediend bij genoemde rechtbank via http:/loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig.

Verwezen wordt naar de genoemde website voor de precieze voorwaarden. 

 

Deze kennisgeving staat ook op www.ozhz.nl.

 

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, 28 maart 2017

Naar boven