Openstellingsbesluit de Regeling uitvoering van LEADER projecten Oost-Groningen (wijz.)

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat in hun vergadering van 9 maart 2017, zaaknummer 678922, is vastgesteld de wijziging van het openstellingsbesluit de Regeling uitvoering van LEADER projecten Oost-Groningen.

Gelet op artikel 1.3 Regeling Europees Plattelandsontwikkelingsprogramma 3 subsidies provincie Groningen;

Gelet op het Instellingsbesluit LAG Oost-Groningen d.d. 15 december 2015, agendapunt 11, zaaknr. 599719;

Besluiten:

ARTIKEL I  

Onderdeel IV van het openstellingsbesluit de Regeling uitvoering van LEADER projecten Oost-Groningen van 26 april 2016, nr. A.10, zaaknummer 627641, wordt gewijzigd als volgt:

  • A.

    Aan artikel 3 wordt, onder vervanging van de punt door een puntkomma aan het eind van onderdeel b, een onderdeel toegevoegd, luidende:

    • c.

      ondernemingen zonder rechtspersoonlijkheid, met name eenmanszaken, vennootschappen onder firma, commanditaire vennootschapen, maatschappen.

  • B.

    Aan artikel 4 wordt, onder vervanging van de punt door een puntkomma aan het eind van onderdeel I, een onderdeel toegevoegd, luidende:

    • m.

      de kosten van adviseurs, architecten en ingenieurs.

  • C.

    Het huidige artikel 8 lid 1 komt te vervallen en wordt vervangen door de volgende tekst:

    " In afwijking op artikel 1.23 van de Regeling POP heeft de aanvraag om een voorschot betrekking op minimaal 25% van de subsidie of minimaal € 25.000,00 aan kosten. Voor het overige blijft artikel 1.23 Regeling POP van kracht."

ARTIKEL II  

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking in het Provinciaal Blad en werkt terug tot en met 26 april 2016.

Groningen, 9 maart 2017.

Gedeputeerde Staten voornoemd:

Namens dezen,

H. Staghouwer.

Dit besluit is genomen door het lid van Gedeputeerde Staten dat het onderwerp in portefeuille heeft.

Naar boven