Provincie Gelderland – van rechtswege verleende omgevingsvergunning - OLO 2588987 – Middenkampweg 2 te Nijmegen - Mead Johnson

Gedeputeerde Staten van Gelderland maken bekend dat zij ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), waarbij de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is, de volgende omgevingsvergunning van rechtswege te verlenen:

 

Locatie : Middenkampweg 2 te Nijmegen

Voor : het uitbreiden van een bestaand kantoor

Datum besluit: 13 december 2016

Zaaknummer ODRN: W. Z16.100180.04

 

Inwerkingtreding besluit

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na haar bekendmaking. Bekendmaking geschiedt door toezending van het besluit.

 

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag van bekendmaking een bezwaarschrift indienen bij Gedeputeerde Staten, secretariaat Commissie van Advies voor Bezwaarschriften en Klachten, Postbus 9090, 6800 GX te Arnhem. Op de envelop en brief moet u ‘bezwaarschrift’ vermelden.

 

Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en bevat ten minste de onderstaande gegevens:

a. naam en adresgegevens van de indiener;

b. dagtekening;

c. omschrijving van het bestreden besluit;

d. motivering waarom bezwaar wordt aangetekend.

 

Voorlopige voorziening aanvragen

Het bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Hiervoor kan tegelijk met of na de indiening van het bezwaarschrift een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank te Arnhem.

De aanvraag voorlopige voorziening kan gericht worden aan:

 

Rechtbank Gelderland

Postbus 9030

6800 EM Arnhem

 

Voor individuele burgers (niet voor advocaten en ook niet voor gemachtigden namens een bedrijf of een organisatie) bestaat de mogelijkheid dit verzoek digitaal in te dienen.

Meer informatie kunt u vinden op www.rechtspraak.nl. Voor het behandelen van een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven. Over de hoogte en de wijze van betaling van het griffierecht kunt u informatie verkrijgen bij de rechtbank Gelderland via www.rechtspraak.nl of op telefoonnummer (026) 359 20 00.

 

Informatie over de bezwarenprocedure en de mogelijkheid van mediation is te vinden op de website van de provincie Gelderland (www.gelderland.nl/digitaalloket).

Deze informatie is vervat in de brochure "Niet eens met een besluit van de provincie Gelderland?” Het bezwaarschrift of mediation is op te vragen bij het Provincieloket via telefoonnummer (026) 359 99 99.

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen via info@odrn.nl of telefoonnummer 024 751 77 00.

 

Nijmegen, *datum besluit*

Gedeputeerde Staten van Gelderland

 

namens deze:

Omgevingsdienst Regio Nijmegen

Naar boven