Bekendmaking ophoging subsidieplafond en verlenging openstellingstermijn voor aanvragen in het kader van de Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân, paragraaf 3.2 Vestigingsregeling Fryslân Subsidie

 

Gedeputeerde Staten van de provincie Fryslân hebben in het kader van de Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân, Paragraaf 3.2 Vestigingsregeling Fryslân Subsidie, besloten om het op 6 maart 2015 gepubliceerde subsidieplafond van € 500.000,- te verhogen als ook om de openstellingstermijn te verlengen (Provinciaal Blad nr. 1232) en stellen hieromtrent het volgende vast:

 

het subsidieplafond voor subsidiabele activiteiten als bedoeld in artikel 3.2.3 van de Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân, Paragraaf 3.2 Vestigingsregeling Fryslân Subsidie, wordt gewijzigd vastgesteld op: € 1.500.000,-.

 

het hiervoor vermelde subsidieplafond geldt voor aanvragen die zijn ontvangen vanaf

15 maart 2016 tot en met 30 december 2017.

 

de verdeling van de middelen vindt plaats overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.2.12 van de Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân, Paragraaf 3.2 Vestigingsregeling Fryslân Subsidie.

 

Nadere details over de regeling zijn te vinden via www.fryslan.nl/wurkjefoarfryslan. Op deze website staat ook de volledige tekst van de regeling, het aanvraagformulier en informatie over de aanvraagprocedure.

 

 

Aldus vastgesteld in de vergadering van Gedeputeerde Staten van Fryslân van 29 november 2016.

Voorzitter J.M. Leemhuis-Stout

Secretaris drs. A.J. van den Berg

Naar boven