Provincie Zeeland - Ontwerp omgevingsvergunning Century Aluminium Vlissingen B.V.

Gedeputeerde staten van Zeeland hebben een aanvraag ontvangen om een omgevingsvergunning van Century Aluminium Vlissingen B.V. De aanvraag heeft betrekking op het veranderen van de inrichting. Zij willen de omgevingsvergunning verlenen met voorschriften ter bescherming van het milieu.

 

De ontwerpvergunning ligt vanaf 30 november tot en met 11 januari 2016 gedurende openingstijden ter inzage bij de publieksbalie van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en/of gedurende openingstijden in het gemeentehuis te Vlissingen. 

 

Een ieder kan tot en met 11 januari 2016, schriftelijk, zienswijzen over de ontwerpvergunning indienen bij RUD Zeeland Postbus 35, 4530 AA Terneuzen Hierbij kan worden verzocht persoonlijke gegevens niet bekend te maken. In deze periode kunnen ook mondelinge zienswijzen worden ingebracht. Hiervoor wordt gelegenheid geboden na telefonische afspraak.

 

Enkel belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend over de ontwerpvergunning en de adviseurs die advies hebben uitgebracht over de ontwerpvergunning kunnen later beroep instellen.

 

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot de heer J.M. Olijslager, tel. 06-51201850 van RUD Zeeland. Het ontwerp besluit staat geregistreerd onder nummer W-AOV150364.

 

Naar boven