Beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht - De Scheysloot 60 te NOORDWIJK

De Omgevingsdienst West-Holland heeft namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland op 8 november 2016 een omgevingsvergunning, onderdeel milieu type verandering, verleend aan Van Leeuwen Containers B.V. (Wm) voor een inrichting (milieu) gelegen aan De Scheysloot 60 te NOORDWIJK, 2201 GN.

De verandering betreft het uitbreiden van het terrein, revisie van de geluidsituatie, uitbreiding van de afvalstoffenlijst en het doen van enkele kleine aanpassingen.

De vergunning is ten opzichte van het ontwerp inhoudelijk niet gewijzigd. Wel is een enkele tekstuele correctie aangebracht.

Voor het verlenen van de omgevingsvergunning wordt de in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht omschreven procedure gevolgd.

Stukken inzien

De stukken liggen ter inzage van donderdag 10 november 2016 tot en met woensdag 21 december 2016 in het gemeentehuis van Noordwijk, maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17:00 uur en donderdag tot 20:00 uur.

Rechtsbescherming

Beroep en voorlopige voorziening

Een dag nadat de beschikking ter inzage is gelegd, start de beroepstermijn van zes weken. In die periode kunnen belanghebbenden beroep aantekenen tegen deze beschikking. Het beroepschrift moet in tweevoud ingediend worden bij de Rechtbank Den Haag. De dag nadat de beroepstermijn is verstreken, treedt de beschikking in werking.

Het indienen van een beroepschrift stelt de werking van de beschikking niet uit. Als u of belanghebbenden niet willen dat deze beschikking in werking treedt na afloop van de beroepstermijn, kan tijdens die termijn om een voorlopige voorziening worden verzocht. Dit verzoek kan worden gedaan bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Dit verzoekschrift kunt u ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op bovengenoemde website voor de precieze voorwaarden. Wij verzoeken u een afschrift van het verzoek om voorlopige voorziening toe te sturen aan: Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, per adres Omgevingsdienst West-Holland, Postbus 159, 2300 AD Leiden.

Inlichtingen

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met mevrouw A. Diender via 071-4083231 of A.Diender@odwh.nl.

Naar boven