Gedeputeerde Staten van Fryslân,gelet op artikel 1.3 van de Algemene subsidieverordening provincie Fryslân 2013,

 

 

overwegende dat Provinciale Staten besloten hebben in de vergadering van 29 juni 2016 dat nog niet afgeronde Quick Win projecten middels de werkwijze gebiedsbudget gesubsidieerd zullen worden,

 

besluiten:

vast te stellen de volgende regeling tot wijziging van de Subsidieregeling gebiedsbudget Fryslân

 

Artikel I

De Subsidieregeling gebiedsbudget Fryslân wordt als volgt gewijzigd:

 

Onderdeel A

Artikel 7 komt te luiden:

  • 1.

    Subsidie wordt geweigerd indien de aanvrager voor dezelfde activiteit bij Gedeputeerde Staten subsidie heeft aangevraagd op grond van een andere subsidieregeling die is opengesteld in het tijdvak waarin de onderhavige regeling is opengesteld.

  • 2.

    In afwijking van artikel 2.7, eerste lid, onderdeel e, van de Algemene subsidieverordening provincie Fryslân 2013 wordt een subsidie niet geweigerd indien de activiteit reeds in uitvoering is voordat de aanvraag is ingediend.

  • 3.

    De afwijking in het tweede lid is uitsluitend van toepassing op subsidieontvangers die op grond van artikel 4:23, derde lid, onderdeel c, van de Algemene wet bestuursrecht subsidie hebben ontvangen in het kader van het programma Uitvoering Streekagendaprojecten.

     

Onderdeel B

In artikel 8 wordt «acvtviteit» vervangen door: activiteit.

 

Artikel II

Deze regeling treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van het Provinciaal Blad waarin zij wordt geplaatst.

Naar boven