Provincie Zeeland - (Ontwerp) beschikking voor een ontheffing op grond van artikel 5.4.4 van de Provinciale Milieuverordening Zeeland (Vrouwenpolder)

Gedeputeerde staten van Zeeland willen de door Evides Waterbedrijf n.v. gevestigd te Rotterdam aangevraagde ontheffing voor het uitvoeren van werkzaamheden in een grondwaterbeschermningsgebied, verlenen.

 

De ontheffing heeft betrekking op:

 

  • het uitvoeren van grond- of funderingswerken op een diepte van drie meter of meer onder het maaiveld voor de vervanging van de huidige gebouwen en installaties.

  • aanleggen en of vervangen van leidingwerk.

 

De werkzaamheden worden uitgevoerd aan de Koningin Emmaweg 20 te Vrouwenpolder.

 

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de overige stukken liggen van 9 november 2016 tot en met 21 december 2016 ter inzage:

 

Gemeentehuis Veere, Traverse 1 te Domburg op:

  • maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur

  • vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

 

Tot en met 21 december 2016 kunnen belanghebbendenschriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij de Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland, postbus 35, 4530 AA Terneuzen.

Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht wordt een verslag gemaakt.

De aanvrager van de vergunning zal zo nodig in de gelegenheid worden gesteld te reageren op de naar voren gebrachte zienswijzen.

Voor het inzien buiten kantooruren, mondelinge toelichting en kopieën van ter inzage gelegde stukken kan men zich wenden tot de heer R. de Nooijer (tel. 06-51201807).

 

Naar boven