Provincie Zeeland - Verleende omgevingsvergunning Bison International BV (Goes)

Gedeputeerde staten van Zeeland maken bekend dat zij aan Bison International BV, gelegen aan de Columbusweg 14 te Goes, een omgevingsvergunning hebben verleend voor de op- en overslag van (gevaarlijke) stoffen. Het betreft een omgevingsvergunning voor het veranderen en in werking hebben van een inrichting na die verandering (revisie) op grond van artikel 2.1, lid 1 onder e, juncto artikel 2.6 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO). In de omgevingsvergunningen zijn wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp.

 

De vergunning ligt ter inzage vanaf 10 november 2016 tot en met 22 december 2016 bij de publieksbalie van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur en gedurende openingstijden in het gemeentehuis te Goes.

 

Belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend over de ontwerpvergunning, de adviseurs die advies uitgebracht hebben over de ontwerpvergunning, belanghebbenden die zienswijzen hebben over wijzigingen die zijn aangebracht ten opzichte van de ontwerpvergunning en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend over de ontwerpvergunning kunnen tot en met 22 december 2016 tegen de vergunningen beroep instellen bij de afdeling bestuursrecht van de rechtbank Zeeland-West Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. De vergunning treedt op 23 december 2016 inwerking, tenzij een verzoek tot het treffen van een voorlopi­ge voorzie­ning is gedaan bij de voorzieningenrechter van de afdeling bestuursrecht­ van de rechtbank Zeeland-West Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

 

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot de heer D.R. van Bloppoel, van de RUD Zeeland, tel. (0115) 745 100

 

Naar boven