Provincie Zuid-Holland Kennisgeving ontbrandingstoestemming Vuurwerkbesluit

Onderwerp

De omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland

het volgende bekend. Gedeputeerde Staten hebben besloten een ontbrandingstoestemming op grond van artikel 3B.1, lid 3 onder a van het Vuurwerkbesluit te verlenen aan XENA VUURWERK B.V.

De ontbrandingstoestemming betreft het tot ontbranding brengen van professioneel vuurwerk op 10 december 2016 van circa 17.00 uur tot 20.00 uur op de locatie De Diamant 2 in Schoonhoven. 

 

Inzien

De stukken liggen niet formeel ter inzage. U kunt het besluit en de daarbij behorende stukken op afspraak inzien bij de Omgevingsdienst Midden-Holland, Thorbeckelaan 5 te Gouda (telefoon 088 54 50 000).

Deze kennisgeving staat ook onder Bekendmakingen op www.odmh.nl. Dit besluit is geregistreerd onder kenmerk 2016201513.

 

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de datum van verzending van het besluit een bezwaarschrift indienen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland (t.a.v. het Awb-secretariaat, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag). Indien een bezwaarschrift is ingediend, kan, in spoedeisende gevallen, tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. In dat geval moet u een bepaald bedrag (griffierecht) betalen.

U kunt een voorlopige voorziening ook digitaal aanvragen bij de Raad van State via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Naar boven