Provincie Zeeland - Onttrekking aan het openbaar verkeer van een aantal wegen en weggedeelten in het kader van het project 'Verbreding Tractaatweg (N62)'

De Tractaatweg is onderdeel van de doorgaande verbinding (N62) tussen de rijksweg nabij Goes (A58) en de Belgische grens. Momenteel is de capaciteit van de Tractaatweg maximaal benut. Om ook in de toekomst een veilige en goede verkeersafwikkeling te kunnen garanderen, heeft de Provincie Zeeland het initiatief genomen de Tractaatweg te verbreden. Om deze verbreding, inclusief nieuw te realiseren ongelijkvloerse kruisingen, uit te voeren, dienen een aantal bestaande weggedeelten aan het openbaar verkeer onttrokken te worden. Gedurende de werkzaamheden wordt ernaar gestreefd de hinder in de omgeving tot een minimum te beperken. Bestemmingen in of nabij het betrokken gebied zullen in de nieuwe situatie bereikbaar blijven.

 

Het besluit met bijbehorende tekeningen ligt van 15 september 2016 tot en met 26 oktober 2016  ter inzage bij het Facilitair Servicepunt van de Provincie Zeeland, Abdij 6 te Middelburg, op werkdagen van 09.00 uur - 16.00 uur. Voor het inzien buiten kantooruren, het verkrijgen van een mondelinge toelichting en/of kopieën van de ter visie gelegde stukken, kunt u contact opnemen met mevrouw S. Voet, tel. 0118-631054. De stukken liggen tevens ter visie bij de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 te Terneuzen, op werkdagen van 09.00-16.00 uur.

 

Dit besluit is voorbereid ingevolge van Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb). Dit betekent dat belanghebbenden schriftelijk beroep kunnen instellen tegen dit besluit bij de Rechtbank Zeeland-West Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. De mogelijkheid van beroep staat open voor belanghebbenden die een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend, dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de terinzageleggingtermijn van het ontwerpbesluit hier redelijkerwijze niet toe in staat zijn geweest.

 

Het beroep schorst niet de werking van het besluit. Alleen zij die een beroepschrift hebben ingediend kunnen tevens bij de voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening (artikel 8:81, lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht). Voor de behandeling van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

 

Naar boven