Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Havenweg 1 te 's-Gravendeel

Z-15-194589

Kennisgeving ontwerpbeschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide procedure

 

Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid maakt namens de Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning aan HKS Scrap Metals B.V. te verlenen. De aanvraag voor de omgevingsvergunning is ontvangen op 30 juli 2014. Het betreft de activiteiten: Bouwen, Milieu, oprichten van een inrichting, Beperkte milieutoets en Planologisch afwijken. De inrichting is gelegen aan de Havenweg 1 te 's-Gravendeel.

 

De ontwerpbeschikking en andere ter zake zijnde stukken liggen van 5 september 2016 tot en met 17 oktober 2016 ter inzage:

- bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, op elke werkdag van 08:00 uur - 16:00 uur, Noordendijk 250 te Dordrecht, tel. nr. (078) 770 85 85.

 

Zienswijzen

Binnen 6 weken na de dag waarop de ontwerpbeschikking ter inzage is gelegd, kan een ieder daarover schriftelijk zienswijzen inbrengen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, namens dezen de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Postbus 550, 3300 AN Dordrecht. Ook bestaat de mogelijkheid om mondeling zienswijzen in te brengen.

Hierna zullen wij een definitief besluit opstellen waartegen belanghebbenden beroep kunnen instellen.

 

Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de heer P.M.W. van Tilborg, telnr. (078) 770 8585.

Van mondeling naar voren gebrachte zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Deze kennisgeving staat ook op www.ozhz.nl.

 

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, 2 september 2016

Naar boven