Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, ontwerpbeschikking, Dorpsstraat 18 2971 AD Bleskensgraaf Ca.

Z-15-247102

Kennisgeving ontwerpbeschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide procedure

 

De Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid maakt namens de Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning aan Delta Milk te verlenen. De aanvraag voor de omgevingsvergunning is ingediend door Van Santvoort architecten B.V. en ontvangen op 9 oktober 2015 voor de plaatsing van 2 weidemelktanks. De inrichting betreft Zuivelfabriek de Graafstroom en is gelegen aan de Dorpsstraat 18 te Bleskensgraaf Ca. Het betreft de activiteiten "bouwen", "planologisch afwijken" en "milieu", een milieuneutrale verandering.

 

De aanvraag, ontwerpbeschikking en andere ter zake zijnde stukken liggen van 12 augustus 2016 tot en met 24 september 2016 ter inzage:

- bij de gemeente Molenwaard, de ontwerpbeschikking en andere ter zake zijnde stukken zijn op afspraak in te zien. U kunt daarvoor bellen naar 14 0184.

- bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, op elke werkdag van 08:00 uur - 16:00 uur, Johan de Wittstraat 140 te Dordrecht;

 

Zienswijzen

Binnen 6 weken na de dag waarop de ontwerpbeschikking ter inzage is gelegd, kan een ieder daarover schriftelijk zienswijzen inbrengen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, namens dezen de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Postbus 550, 3300 AN Dordrecht. Ook bestaat de mogelijkheid om mondeling zienswijzen in te brengen. Hierna zullen wij een definitief besluit opstellen waartegen belanghebbenden beroep kunnen instellen.

 

Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de heer P.M.W. van Tilborg, telnr. 078 - 770 8585.Van mondeling naar voren gebrachte zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Deze kennisgeving staat ook op www.ozhz.nl.

 

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, 11 augustus 2016

Naar boven