Provincie Gelderland – MER-BEOORDELINGSBESLUIT - ARN BV- Nieuwe Pieckelaan 1 te Weurt

Wet milieubeheer

B eoordelingsplicht milieueffectrapportage

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben een aanmeldingsnotitie m.e.r-beoordelingsplicht ontvangen van ARN BV voor de Nieuwe Pieckelaan 1 te Weurt. De aanmeldingsnotitie betreft het initiatief uitgegist slib en ingezamelde luiers & incontinentiemateriaal te verwerken in een Thermische Druk Hydrolyse (verder TDH) waarbij de vrijkomende afvalstof als toeslagstof voor de vergistingsinstallatie wordt gebruikt en de kunststof wordt gerecycled.

Het voorgenomen project wordt gerealiseerd binnen de bestaande inrichting van de ARN gelegen aan de Nieuwe Pieckelaan 1 Weurt.

Besluit

Gedeputeerd Staten van Gelderland zijn verplicht te toetsen of voor het project een milieueffectrapport (MER) moet worden opgesteld.

In dit geval is besloten dat het opstellen van een MER niet noodzakelijk is. Het project leidt niet tot belangrijk nadelige gevolgen voor het milieu die het opstellen van een MER noodzakelijk maken.

Mogelijkheid van inzien

De aanmeldingsnotitie, het m.e.r.-beoordelingsbesluit en de bijbehorende stukken kunnen gedurende een termijn van zes weken worden ingezien:

  • -

    digitaal op de website van gemeente Beuningen via www.beuningen.nl. Bij de gemeente Beuningen; u kunt bellen voor een afspraak naar telefoonnummer 14024;

  • -

    bij de provincie Gelderland; om het besluit bij de provincie Gelderland in te zien kunt u een afspraak maken met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen via het emailadres wabo@odrn.nl of u kunt bellen naar telefoonnummer (024) 751 77 00.

De eerste dag van de ter inzage legging is 4 augustus 2016.

Wilt u meer weten?

Bel de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, telefoonnummer (024) 751 77 00.

Nijmegen, 1 augustus 2016 – Zaaknummer W.Z16.102060.01

Gedeputeerde Staten van Gelderland

namens deze:

Omgevingsdienst Regio Nijmegen

Naar boven