Gemeente Leerdam Kennisgeving ontwerpbeschikking (tweede fase)Lingedijk 8 te Leerdam

Z-16-305629

Kennisgeving ontwerpbeschikking (tweede fase)

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide procedure

 

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland maken bekend dat zij op 15 mei 2016 een aanvraag omeen gefaseerde omgevingsvergunning hebben ontvangen van O-I Manufacturing Netherlands B.V., voor de inrichting gelegen aan de Lingedijk 8 te Leerdam en dat zij voornemens zijn de gevraagde beschikking tweede fase te verlenen. Deze tweede fase betreft een aanvraag voor het vervangen glasovens L7 en L9 door één nieuwe oven L1, het plaatsen van een installatie ten behoeve van de productie van zuurstof (VPSA) en verplaatsing van het rookgasfilter (tweede fase bouwen, behorend bij eerste fase milieu, zaaknr. Z-16-294008 en Squitnr. 00156256).

 

Inzage

De ontwerpbeschikking (het ontwerp van het besluit zoals deze eruit zal zien indien er geen zienswijzen en/of adviezen worden ingebracht) en andere ter zake zijnde stukken liggen van 4 augustus tot en met 14 september 2016 ter inzage bij het Stadskantoor, op werkdagen tijdens de openingstijden, Dokter Reilinghplein 1 Leerdam.

 

Zienswijzen

Binnen zes weken met ingang van de dag waarop de ontwerpbeschikking ter inzage is gelegd, kan eenieder daarover zienswijzen inbrengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gezonden aan de directeur van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Postbus 550, 3300 AN Dordrecht.Hierna zullen wij een definitief besluit opstellen waartegen belanghebbenden beroep kunnen instellen.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Deze kennisgeving staat ook op www.officielebekendmakingen.nl.

 

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, 3 augustus 2016

 

Naar boven