OMGEVINGSBERICHT

Provincie Utrecht, k ennisgeving definitieve beschikking , Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) reguliere voorbereidingsprocedure v oor Theo Pouw Beheer B.V. gelegen aan de Isotopenweg 21 in Utrecht

Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben aan Theo Pouw Beheer B.V. te Utrecht een vergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht verleend voor een termijn van 6 maanden, met ingang van de dag na bekendmaking van deze omgevingsvergunning, voor de volgende activiteiten:

  • -

    het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, aanhef en onder a);

  • -

    het veranderen van de inrichting (artikel 2.1 lid 1, aanhef en onder e van de Wabo);

De aanvraag heeft betrekking op het tijdelijk plaatsen van een menginstallatie. Op 30 mei 2016 is de aanvraag aangevuld met een onderdeel bouwen (artikel 2.1, lid 1, aanhef en onder a van de Wabo). De Inrichting is gelegen aan de Isotopenweg 21 in Utrecht.

Aan de vergunning zijn voorschriften verbonden ten behoeve van de bouwactiviteiten en om de verschillende aspecten van het milieu te beschermen.

U kunt de stukken inzien

U kunt de vergunning en de daarbij behorende stukken inzien vanaf woensdag 3 augustus 2016 tot en met dinsdag 13 september 2016 bij:

  • de RUD Utrecht, team Vergunningverlening Bedrijven, in het Provinciehuis aan de Archimedeslaan 6 te Rijnsweerd, Utrecht, elke werkdag van 8.00 - 16.00 uur; na telefonische afspraak 030 - 7023300;

  • de gemeente Utrecht, publieksbalie op de 5e etage, Stadsplateau 1 op werkdagen van 9.00 - 12.00 uur en van 14.00 - 17.00 uur, telefoon 030 - 2863606.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tegen deze beschikking een bezwaarschrift indienen bij Gedeputeerde Staten van Utrecht, t.a.v. de secretaris van de Awb-adviescommissie, Postbus 80300, 3508 TH Utrecht, binnen zes weken na de dag waarop de beschikking op de voorgeschreven wijze is bekendgemaakt.

Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en ten minste bevatten:

  • -

    de naam en het adres van de indiener;

  • -

    de dagtekening;

  • -

    een omschrijving van (het gedeelte van) de beschikking waartegen bezwaar wordt gemaakt;

  • -

    de gronden van het bezwaar (de motivering).

Aan de behandeling van het bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden. Vanwege de eis van schriftelijkheid die de Awb stelt, is het niet mogelijk om via e-mail bezwaar te maken.

Het maken van bezwaar schorst de werking van de beschikking niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kunt u naast het maken van bezwaar een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen. Daarbij is een griffierecht verschuldigd.

Informatie

Voor nadere inlichtingen kunt u terecht bij de RUD Utrecht, Team Vergunningverlening Bedrijven bij de heer

J.W. Koops, telefoonnummer 030 - 7023152.

Naar boven