Bekendmaking Landschapsverordening en Wet milieubeheer

Ontwerpbeschikking perceel nabij Emelaarsweg in Achterveld ( Barneveldsebeek)

Verzenddatum besluit:

22 juli 2016

Ontwerpb eschikking artikel 33 van de Landschapsve rordening provincie Utrecht 2011’ (hierna Lsv ), van het in artikel 9, eerste lid, van de Lsv gestelde verbod en artikel 10.63, tweede lid, van de Wet Milieubeheer (hierna: Wm ), van het in artikel 10.2, eerste lid, van de Wm gestelde verbod .

Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben op grond van artikel 33 van de Lsv en artikel 10.63, tweede lid, van de Wm een ontwerpbeschikking afgegeven waarin zij een ontheffing verlenen van het in artikel 9, eerste lid, van de Lsv gestelde verbod en artikel 10.2, eerste lid, van de Wm gestelde verbod. De ontwerpbeschikking heeft betrekking op het toepassen van 4 boomstobben op het talud van een vispassage. Het werk is gelegen op de locatie nabij Emelaarsweg in Achterveld (Barneveldsebeek), kadastraal bekend gemeente Stoutenburg, sectie B, nummer 1785.

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

U kunt de ontwerpbeschikking en de daarbij behorende stukken inzien tot en met 5 september 2016 bij:

Het Provinciehuis, Afdeling Uitvoering Fysieke Leefomgeving, Team Vergunningverlening Natuur en Landschap, Archimedeslaan 6 te Utrecht, elke werkdag van 9:00-16:00 uur, na telefonische afspraak met ons Servicebureau, te bereiken op (030) 258 3311.

De ontwerpbeschikking en de daarbij behorende stukken kunnen u op verzoek (in de meeste gevallen) ook digitaal worden toegezonden. Uw verzoek daartoe kunt u richten aan ons Servicebureau via Servicebureau@provincie-utrecht.nl of (030) 258 3311.

Zienswijze

Voordat wij een definitief besluit nemen worden belanghebbenden overeenkomstig het bepaalde in artikel 4:7 en 4:9 van de Algemene wet bestuursrecht in de gelegenheid gesteld om schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren te brengen.

Voor de goede orde wijzen wij erop, dat er in dit stadium géén beroep tegen onze (voorgenomen) beslissing ingediend kan worden. Eventueel in te brengen zienswijzen kunnen uitsluitend betrekking hebben op vermeende onjuistheid of onvolledigheid van gegevens over feiten of belangen die aan onze (voorgenomen) beslissing ten grondslag liggen.

Beroep kan slechts aangetekend worden door belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht of door belanghebbenden die geen zienswijze naar voren hebben gebracht maar die dat redelijkerwijs niet kan worden verweten of door belanghebbenden die zich niet kunnen vinden in de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Zienswijzen kunnen tot en met 5 september 2016 naar voren worden gebracht:

  • Digitaal: u kunt via de website van de provincie Utrecht een zienswijze indienen. Het formulier vindt u onder https://www.provincie-utrecht.nl/loket/digitale-formulieren;

  • Schriftelijk: u kunt uw zienswijze richten aan de provincie Utrecht, Afdeling Uitvoering Fysieke Leefomgeving, Team Vergunningverlening natuur en landschap, Postbus 80300, 3508 TH Utrecht;

  • Mondeling: u kunt contact opnemen met het Servicebureau van de provincie Utrecht, op telefoonnummer 030-2583311.

Wij verzoeken u de datum en het nummer van de beschikking in uw zienswijze te vermelden.

Informatie

Als u vragen heeft over de inhoud van deze publicatie kunt u contact opnemen met ons Servicebureau, bereikbaar op telefoonnummer (030) 258 3311 of via e-mailadres Servicebureau@provincie-utrecht.nl.

Naar boven