Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, aanvraag en beschikking, Havenweg 1 te 's-Gravendeel

Z-16-307487

Kennisgeving aanvraag en beschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Reguliere procedure

 

De omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat op 9 mei 2016 een aanvraag om omgevingsvergunning is ontvangen van HKS Scrap Metals B.V., voor de inrichting gelegen aan de Havenweg 1 te 's-Gravendeel. Het betreft een omgevingsvergunning voor het vergroten van de opslagcapaciteit van autowrakken binnen de inrichting. De omgevingsvergunning is in verband met verstrijken van de beslistermijn van rechtswege gegeven.

 

De aanvraag en de beschikking met bijbehorende stukken zijn op afspraak tijdens kantooruren in te zien bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Johan de Wittstraat 140 te Dordrecht. via telefoonnummer (078) 770 8585 kunt u een afspraak maken.

 

Bezwaar

Een belanghebbende kan tegen dit besluit op grond van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift indienen binnen zes weken na de datum waarop het besluit is verzonden. Dit kan bij gedeputeerde staten van Zuid-Holland, t.a.v. het Awb-secretariaat, Postbus 90602, 2509 LP 's-Gravenhage. Het bezwaarschrift moet zijn voorzien van een handtekening en in elk geval bevatten: naam, adres, telefoonnummer en eventueel e-mailadres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht, de reden van het bezwaar, en de vermelding "Awb-bezwaar" in de linker bovenhoek van enveloppe en bezwaarschrift.

Op grond van artikle 6:1, vierde lid, van de Wabo treedt de van rechtswege ontstane vergunning in werking na het verstrijken van de termijn voor het indienen van een bezwaarschrift of, indien er bezwaar is gemaakt, nadat op dit bezwaar is beslist. De voorzieningenrechter kan worden verzocht om de schorsing van de inwerkingtreding op te heffen. Vergunninghouder kan hiertoe een verzoek richten aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank 's-Gravenhage, sector bestuursrecht (Postbus 20302, 2500 EH 's-Gravenhage). Deze kan de schorsing opheffen in geval vaststaat dat de vergunning op rechtmatige wijze is verleend en de vergunninghouder door de opschorting onevenredig nadeel lijdt. Aan het verzoek bij de rechtbank zijn kosten (griffierechten) verbonden.

 

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, 20 juli 2016

Naar boven