Bekendmaking Landschapsverordening

Beschikking perceel nabij Nieuw Maatsweg 7 Eemnes

Verzenddatum besluit:

6 juli 2016

Beschikking artikel 33 van de Landschapsve rordening provincie Utrecht 2011’ (hierna Lsv), van het in artikel 9, eerste lid, van de Lsv gestelde verbod

Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben op grond van artikel 33 van de Lsv een beschikking afgegeven waarin zij een ontheffing weigeren van het in artikel 9, eerste lid, van die verordening gestelde verbod. De beschikking heeft betrekking op het inrichten van een baggerdepot op het perceel gelegen ter hoogte Nieuwe Maatsweg 7 kadastraal bekend gemeente Eemnes, sectie K, nummer 523.

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

U kunt de beschikking en de daarbij behorende stukken inzien tot en met 18 augustus 2016 bij:

Het Provinciehuis, Afdeling Uitvoering Fysieke Leefomgeving, Team Vergunningverlening Natuur en Landschap, Archimedeslaan 6 te Utrecht, elke werkdag van 9:00-16:00 uur, na telefonische afspraak met ons Servicebureau, te bereiken op (030) 258 3311.

De beschikking en de daarbij behorende stukken kunnen u op verzoek (in de meeste gevallen) ook digitaal worden toegezonden. Uw verzoek daartoe kunt u richten aan ons Servicebureau via Servicebureau@provincie-utrecht.nl of (030) 258 3311.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tot en met 18 augustus 2016 een bezwaarschrift bij Gedeputeerde Staten van Utrecht indienen:

  • Digitaal: gebruikt u hiervoor het formulier “Bezwaar tegen beslissing provinciaal bestuur met DigiD”. Uw DigiD geldt als ondertekening. U vindt het formulier via: www.provincie-utrecht.nl onder loket / klacht, bezwaar of melding doorgeven / bezwaar tegen beslissing provincie;

  • Schriftelijk: t.a.v. de secretaris van de Awb- adviescommissie van PS en GS, postbus 80300, 3508 TH Utrecht.

Het bezwaarschrift moet in ieder geval bevatten:

  • -

    uw naam en adres;

  • -

    de datum;

  • -

    een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht (indien mogelijk, onder vermelding van het besluitnummer);

  • -

    de reden van bezwaar;

  • -

    ondertekening.

Aan de behandeling van een bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden.

Overigens schort het indienen van een bezwaarschrift de werking van het besluit niet op. Als u niet kunt wachten op de normale behandeling van uw bezwaarschrift, hebt u de mogelijkheid om een voorlopige voorziening aan te vragen bij de rechtbank. U moet op dat moment ook al een bezwaarschrift hebben ingediend. Het verzoek om een voorlopige voorziening richt u aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, Sector bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Informatie

Als u vragen heeft over de inhoud van deze publicatie kunt u contact opnemen met ons Servicebureau, bereikbaar op telefoonnummer (030) 258 3311 of via e-mailadres Servicebureau@provincie-utrecht.nl.

Naar boven