Provincie Gelderland - Ontwerpbeschikking Omgevingsvergunning

Zelhemse Auto- en Motorclub (ZAMC), Korenweg 4 in Zelhem (OLO 2086377 )

Gedeputeerde Staten van Gelderland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen aan:

Zelhemse Auto- en Motorclub (ZAMC), Korenweg 4 in Zelhem

Het betreft een aanvraag voor het uitoefenen van motortrialsport- en aanverwante activiteiten. De aanvraag betreft het oprichten van een bestaande inrichting waarvoor de eerdere verleende vergunning van rechtswege is komen te vervallen

Mogelijkheid van inzien

Dit ontwerpbesluit kunt u inzien van 6 juli 2016 tot en met 18 augustus 2016 via www.officielebekendmakingen.nl. Het besluit en bijbehorende stukken kunt u tijdens openingsuren inzien bij de balie van het gemeentehuis van Bronckhorst en bij de provincie Gelderland. Om het besluit bij de provincie Gelderland in te zien kunt u een afspraak maken met de Omgevingsdienst Achterhoek via het e-mailadres vergunningen@odachterhoek.nl of u kunt bellen naar telefoonnummer 0575 – 75 04 00.

De eerste dag van de ter inzage legging is 6 juli 2016.

Zienswijzen

Gedurende de periode dat het besluit ter inzage ligt kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen. Ingediende zienswijzen worden met het uiteindelijke besluit en de bijbehorende stukken ter inzage gelegd.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, Postbus 1603, 6501 BP Nijmegen, of aan wabo@odrn.nl, onder vermelding van het OLO-nummer dat op de eerste bladzijde van het ontwerpbesluit staat vermeld. Voor een mondelinge zienswijze of toelichting over het ontwerpbesluit kan contact worden opgenomen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, telefoonnummer (024) 751 77 00.

Beroep tegen het uiteindelijke besluit kan alleen worden ingediend, als er een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbend bij het uiteindelijke besluit is.

Naar boven