Provincie Gelderland – Omgevingsvergunning – Titan Wood B.V. – OLO1958791 – Westervoortsedijk 71, 71S en 73 te Arnhem

Gedeputeerde Staten van Gelderland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend aan Titan Wood B.V. (Handelsnaam: Accsys Technologies). De aanvraag betreft een revisievergunning voor het uitbreiden van de inrichting door het plaatsen van twee nieuwe reactoren (MP4) en het vervangen van de bestaande opslagcontainers voor 2 nieuwe opslagtanks. Het gaat over de inrichting gelegen aan de Westervoortsedijk 71, 71S en 73 te Arnhem.

De aanvraag betreft de 1e fase van een gefaseerde aanvraag (artikel 2.5 Wabo) en heeft betrekking op de activiteit milieu.

 

Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken heeft met ingang van 10 maart 2016 gedurende een periode van zes weken ter inzage gelegen.

Ingekomen zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging hebben wij zienswijzen ontvangen.

Wijziging(en) ten opzichte van het ontwerpbesluit

Het definitieve besluit is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Inwerking treden besluit

Dit besluit treedt in werking op de dag ná de dag, waarop de beroepstermijn is verstreken.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de bekendmaking van het besluit een beroepschrift indienen. Alleen wanneer binnen deze termijn een verzoek om een voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding van het besluit opgeschort.

Publicatie

Dit besluit wordt digitaal gepubliceerd door Provincie Gelderland en de gemeente Arnhem op de landelijke website www.overheid.nl.

Mogelijkheid van inzien

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende een termijn van zes weken ter inzage:

  • -

    bij de gemeente Arnhem, loket Bouwen en Wonen, Stadshuis gemeente Arnhem, Koningstraat 38, 6811 DG Arnhem. Voor een afspraak kunt u bellen met 0900-1809;

  • -

    bij de provincie Gelderland;

Om het besluit bij de provincie Gelderland in te zien, kunt u een afspraak maken met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen via het e-mailadres wabo@odrn.nl of u kunt bellen naar telefoonnummer 024 – 751 77 00.

De eerste dag van de ter inzage legging is 2 juli 2016.

Beroep en mogelijkheid van voorlopige voorziening

Belanghebbenden kunnen een beroepschrift indienen bij de rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht (Postbus 9030, 6800 EM Arnhem). Het beroepschrift moet worden ingediend binnen zes weken vanaf de dag na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd. Wanneer een beroepschrift wordt ingediend kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland (Postbus 9030, 6800 EM Arnhem).

Voor individuele burgers (niet voor advocaten en ook niet voor gemachtigden namens een bedrijf of een organisatie) bestaat de mogelijkheid digitaal beroep of een verzoek om een voorlopige voorziening in te dienen. Meer informatie kunt u vinden op www.rechtspraak.nl.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat ten minste:

a. de naam en het adres van de indiener;

b. de dagtekening;

c. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar of beroep is gericht, waaronder het zaaknummer en datum van het besluit;

d. de gronden van het beroep.

Voor het behandelen van een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven. Over de hoogte en de wijze van betaling van het griffierecht kunt u informatie verkrijgen bij de rechtbank Gelderland, telefoonnummer (026) 359 20 00 of op www.rechtspraak.nl.

Naar boven