Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, ontwerpbeschikking, Nijverheidsweg 37 te Hendrik-Ido-Ambacht

Z-15-290427

Kennisgeving ontwerpbeschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

uitgebreide procedure

 

De Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid maakt namens de Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning aan Bolidt Kunststoftoepassing B.V., te verlenen. Bolidt is voornemens nieuwe bedrijfspanden te realiseren en vervolgens de bestaande bedrijfspanden te verbouwen. De aanvraag is ontvangen op 8 december 2015 en betreft de volgende onderdelen: milieu (revisie), handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, bouw, uitrit aanleggen, alarminstallatie aanleggen, handelsreclame plaatsen. De inrichting is gelegen aan de Nijverheidsweg 37 te Hendrik-Ido-Ambacht. Bij de beslissing wordt het belang van de bescherming van het milieu afgewogen.

 

De ontwerpbeschikking (het ontwerp van het besluit zoals deze eruit zal zien indien er geen zienswijzen en/of adviezen worden ingebracht) en andere ter zake zijnde stukken liggen van 23 juni 2016 tot en met 4 augustus ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien:

- in het gemeentehuis, afdeling Publiekszaken, loket Vergunningverlening en Handhaving, Weteringsingel 1 te Hendrik-Ido-Ambacht. - elke werkdag van 08:30 uur tot 12:30 uur en van 13:30 uur tot 16:00 uur; - op de maandagavond, na telefonische afspraak, tel. 078 - 770 26 27, van 17:00 uur tot 20:00 uur.

- bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Johan de Wittstraat 140 te Dordrecht, tel. 078-770 8585, op werkdagen van 08:00 uur tot 16:00 uur.

 

Zienswijzen

Vanaf het moment dat de stukken ter inzage liggen hebben zowel u als derden 6 weken de tijd om zienswijzen over de ontwerpbeschikking in te dienen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, namens dezen Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Postbus 550, 3300 AN Dordrecht. Hierna zullen wij een definitief besluit opstellen waartegen belanghebbenden beroep kunnen instellen.

Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage ligging, met de heer P. Mesman van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, telnr. 078 - 770 3275.Van mondeling naar voren gebrachte zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Deze kennisgeving staat ook op www.ozhz.nl.

 

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, 22 juni 2016

Naar boven