GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZUID-HOLLAND, ONTWERPBESCHIKKING, BAANHOEKWEG 46 te DORDRECHT (Zaaknr. Z-16-291803)

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen aan Zavin C.V., voor de inrichting gelegen aan de Baanhoekweg 46 te Dordrecht. De aanvraag om omgevingsvergunning betreft een verzoek om uitbreiding van de activiteiten met het verwerken van laag calorische vloeibare afvalstoffen in de verbrandingsinstallatie in een hoeveelheid van 8.000 ton/jaar.

 

Inzage

De ontwerpbeschikking (het ontwerp van het besluit zoals deze eruit zal zien indien er geen zienswijzen en/of adviezen worden ingebracht) en andere ter zake zijnde stukken liggen van 21 juni tot en met 1 augustus 2016 ter inzage bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, op werkdagen van 08:00 tot 16:00 uur, Johan de Wittstraat 140 te Dordrecht, tel. nr. (078) 770 85 85.

 

Zienswijzen

Binnen zes weken na de dag waarop de ontwerpbeschikking ter inzage is gelegd, kan eenieder daarover zienswijzen inbrengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gezonden aan de directeur van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Postbus 550, 3300 AN Dordrecht. Hierna zal een definitief worden opgesteld waartegen belanghebbenden beroep kunnen instellen. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Deze kennisgeving staat ook op www.ozhz.

 

Dordrecht, 17 juni 2016

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland,

voor dezen,

Hoofd afdeling Vergunningen en Meldingen van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid

Naar boven