Provincie Utrecht Wbb, beoordeling bodemonderzoek Industrieweg Noord 1 te Amerongen UT030600019

Deze advertentie geeft informatie over een project dat gevolgen kan hebben voor het milieu. Woont of werkt u in de buurt, dan kan het voor uw van belang zijn de advertentie te lezen.

Het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Utrecht deelt mee dat een bodemonderzoek is ontvangen en beoordeeld. Uit het onderzoek blijkt dat op de locatie geen sprake is van een geval van ernstige bodemverontreiniging. Door de nieuwe gegevens wordt de eerdere beschikking ingetrokken.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tegen deze brief binnen zes weken na de dag van verzending een bezwaarschrift bij het college van Gedeputeerde Staten van Utrecht indienen:

  • Digitaal: gebruikt u hiervoor het formulier “Bezwaar tegen beslissing provinciaal bestuur met DigiD”. Uw DigiD geldt als ondertekening. U vindt het formulier via: www.provincie-utrecht.nl onder loket/klacht, bezwaar of melding doorgeven/bezwaar tegen beslissing provincie.

  • Schriftelijk: t.a.v. de secretaris van de Awb- adviescommissie van PS en GS, postbus 80300, 3508 TH Utrecht. Het bezwaarschrift moet in ieder geval bevatten:

    • -

      de naam en het adres van de indiener;

    • -

      de dagtekening;

    • -

      een omschrijving van (het gedeelte van) de beschikking waartegen bezwaar wordt gemaakt;

    • -

      de gronden van het bezwaar (de motivering).

 

Aan de behandeling van het bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden. Het maken van bezwaar schorst de werking van de brief niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kunt u naast het maken van bezwaar een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Daarbij is een griffierecht verschuldigd.

Informatie

Voor inlichtingen kunt u terecht bij de RUD Utrecht, telefoonnummer 0307023300.

Naar boven