Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling Provincie (CAP) van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland

Besluit van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland van 19 april 2016 (PZH-2016-542817308) tot vaststelling van de wijzigingen in de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling Provincies (CAP) en de daarop gebaseerde uitvoeringsregelingen.

 

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland;

 

Gelet op:

artikel 125 lid 2 van de Ambtenarenwet en artikel 158 lid 1 sub c van de Provinciewet;

 

Besluiten:

Artikel 1

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland stellen vast de technische wijzigingen van de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling Provincies en de Uitvoeringsregelingen van de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling Provincies, zoals opgenomen in de bij dit besluit behorende bijlage IWV 07464 met dien verstande dat:

  • -

    artikel VII heeft te luiden: Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van het provinciaal blad waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 januari 2016.

  • -

    een artikel VIII wordt toegevoegd dat heeft te luiden: De geconsolideerde teksten van de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling Provincies en de Uitvoeringsregelingen van de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling Provincies worden geplaatst in het Provinciaal Blad van Zuid-Holland.

Artikel 2

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van het provinciaal blad waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 januari 2016.

 

Den Haag, 19 april 2016

 

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland,

 

drs J. Smit, voorzitter

 

drs J.H. de Baas, secretaris

Naar boven