Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, beschikking, Lindtsedijk 8 Zwijndrecht

Z-15-188660

Kennisgeving beschikking

Wet milieubeheer/Waterwet

Onderwerp

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben op 4 maart 2014 een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen van Sime Darby Unimills B.V. voor de inrichting gelegen aan de Lindtsedijk 8 te Zwijndrecht. De aanvraag heeft betrekking op de productie van biodiesel middels de aanwezige biodieselinstallatie.

Rijkswaterstaat heeft op 8 april 2014 een aanvraag om een Watervergunning ontvangen van Sime Darby Unimills B.V. voor de inrichting gelegen aan de Lindtsedijk 8 te Zwijndrecht. De aanvraag betreft het brengen van stoffen in de Oude Maas.

Op grond van artikel 14.2 van de Wet milieubeheer heeft Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland op 17 april 2014 besloten dat de datum van ontvangst van de aanvraag om een omgevingsvergunning gelijk is aan de datum van ontvangst van de aanvraag om een watervergunning.

 

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland en Rijkswaterstaat hebben besloten om de gevraagde vergunningen te verlenen.

 

Inzage

U kunt de beschikkingen en andere ter zake zijnde stukken inzien van 29 april 2016 tot en met 11 juni 2016 bij:

- Rijkswaterstaat, Boompjes 200 te Rotterdam, op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur;

- bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Johan de Wittstraat 140 te Dordrecht, tel. 078-770 8585, op werkdagen van 08:00 uur tot 16:00 uur.

 

Beroep

Tegen de beschikking kan door belanghebbenden, die zienswijzen naar voren hebben gebrachttegen de ontwerpbeschikking of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niethebben gedaan, beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht,Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Op grond van artikel 6:7 van de Awb bedraagt de termijn voorhet indienen van een beroepschrift 6 weken. De termijn vangt, ingevolge artikel 6:8, vierde lid, van de Awb, aan met ingang van de dag na de dag waarop een exemplaar van de beschikking ter inzage is gelegd.

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na het einde van de beroepstermijn, tenzij voor deze datum beroep is ingesteld en ingevolge artikel 8:81 van de Awb om een voorlopige voorziening is verzocht. Dat kan als onverwijlde spoed dat vereist. Een verzoek om voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. De beschikking treedt dan niet in werking voordat de Voorzieningenrechter een uitspraak heeft gedaan.

 

Deze kennisgeving staat ook op www.ozhz.nl.

 

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, 28 april 2016

Naar boven