Provincie Gelderland – Goedkeuringsbesluit – ARN B.V. - Nieuwe Pieckelaan 1 te Weurt

Gedeputeerde Staten van Gelderland maken bekend dat zij een goedkeuringsbesluit hebben genomen:

Voor : Proef recyllen luiers

Locatie : Nieuwe Pieckelaan 1 te Weurt

Datum besluit : 21-4-2016

Datum verzending : 21-4-2016

Mogelijkheid van inzien

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende een termijn van zes weken ter inzage:

  • -

    bij de gemeente Beuningen; om het besluit bij de gemeente Beuningen in te zien kunt u een afspraak via telefoonnummer 14 024.

  • -

    bij de provincie Gelderland; om het besluit bij de provincie Gelderland in te zien kunt u een afspraak maken met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, Tweede Walstraat 14, 6511 LV Nijmegen. Een afspraak kan worden gemaakt via wabo@odrn.nl of u kunt bellen naar telefoonnummer 024-751 77 00.

De eerste dag van de ter inzage legging is 26 april 2016.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag van bekendmaking van het besluit een bezwaarschrift indienen bij het bestuursorgaan (Gedeputeerde Staten) dat het besluit heeft genomen. Het postadres is: Secretariaat Commissie van Advies voor Bezwaarschriften en Klachten, Postbus 9090, 6800 GX Arnhem. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste: naam/adres indiener, dagtekening, omschrijving van het bestreden besluit en een motivering waarom bezwaar wordt aangetekend.

In werking treden

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na haar bekendmaking. Bekendmaking geschiedt door toezending van het besluit.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de bekendmaking van het besluit een bezwaarschrift indienen.

Voorlopige voorziening

Het bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Hiervoor kan, tegelijk met of na de indiening van het bezwaarschrift, een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Digitaal voorlopige voorziening aanvragen

U kunt ook digitaal een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven