Provincie Gelderland – Verleende omgevingsvergunning – OLO 2094237 – Roelofshoeveweg 41 te Duiven, Sita Recycling Services Noord bv

Verleende omgevingsvergunning, Wabo-milieu

Gedeputeerde Staten van Gelderland delen mee dat zij besloten hebben een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), waarbij de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is, te verlenen.

Aan : Sita Recycling Services Noord bv

Locatie : Roelofshoeveweg 41 te Duiven

Voor : het veranderen van de inrichting: de verandering betreft het uitbreiden van de afvalstroom gemengde verpakkingen met een nieuwe euralcode

Datum : 15 maart 2016

Inwerking treden besluit

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na haar bekendmaking, dit is de toezending van dit besluit.

Mogelijkheid van inzien

Het besluit kunt u binnen zes weken nadat dit besluit is bekendgemaakt inzien. Digitale kopieën van ter inzage gelegde stukken worden op verzoek toegestuurd. U kunt hiervoor contact opnemen met Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA), zie tekst onderaan deze pagina.

Bezwaar en mogelijkheid van voorlopige voorziening

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken nadat dit besluit is bekendgemaakt een bezwaarschrift indienen.

Het bezwaarschrift dient te worden gezonden aan Gedeputeerde Staten, secretariaat Commissie van Advies voor Bezwaarschriften en Klachten, Postbus 9090, 6800 GX Arnhem. Op envelop en briefduidelijk "bezwaarschrift" vermelden.

Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en bevat ten minste:

 

  • 1.

    de naam en het adres van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar of beroep is gericht, waaronder het zaaknummer en datum van het besluit;

  • 4.

    de gronden van het bezwaar.

 

Degene die een bezwaarschrift heeft ingediend, kan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland (Postbus 9030, 6800 EM Arnhem) een verzoek indienen om een voorlopige voorziening te treffen. Voor individuele burgers (niet voor advocaten en ook niet voor gemachtigden namens een bedrijf of een organisatie) bestaat de mogelijkheid dat verzoek digitaal in te dienen. Meer informatie kunt u vinden op www.rechtspraak.nl. Voor het behandelen van een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Over de hoogte en de wijze van betaling van het griffierecht kunt u informatie verkrijgen bij de rechtbank Gelderland, telefoonnummer (026) 359 20 00 of op www.rechtspraak.nl.

Informatie over de bezwarenprocedure en de mogelijkheid van mediation is te vinden op de website van de provincie Gelderland (www.gelderland.nl/digitaalloket). Deze informatie is vervat in de brochure "Niet eens met een besluit van de provincie Gelderland? Bezwaarschrift of mediation" en is op te vragen bij het Provincieloket via telefoonnummer (026) 359 99 99.

 

Wilt u meer weten?

Voor vragen over dit besluit kunt u terecht bij de Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA), onder vermelding van het kenmerk (zaaknummer 195211018), telefoonnummer 026 - 377 1600. Ook kunt u een email sturen naar postbus@odra.nl onder vermelding van het kenmerk en OLO-nummer 2094237.

Naar boven