Provincie Zuid-Holland Bekendmaking Wet milieubeheer

MAATWERKVOORSCHRIFTEN

 

Voor grote groepen gelijksoortige bedrijven gelden algemene regels die zijn vastgelegd in het Activiteitenbesluit milieubeheer. Een omgevingsvergunning voor het onderdeel milieu is dan niet nodig. In bepaalde gevallen is het nodig ter bescherming van het milieu aanvullende maatwerkvoorschriften op te leggen naast de voorschriften uit het Activiteitenbesluit milieubeheer.

 

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben voor Indaver Compost B.V., De Schans 41 te Alphen aan den Rijn het volgende besloten:

 

  • 1.

    Het verlenen van maatwerkvoorschriften ten aanzien van het realiseren van een aanvaardbaar bodemrisico;

  • 2.

    Het intrekken van de beschikking maatwerkvoorschriften d.d. 16 december 2015.

    • 1.

       

Inzien

De stukken liggen niet formeel ter inzage. U kunt het besluit de daarbij behorende stukken op afspraak inzien bij de Omgevingsdienst Midden-Holland, Thorbeckelaan 5 te Gouda (telefoon 088 54 50 000). Dit besluit is geregistreerd onder kenmerk 2016047678.

 

Bezwaar

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan door de belanghebbende(n) bij ons een gemotiveerd bezwaarschrift worden ingediend tegen dit besluit. Dit moet geschieden binnen zes weken na de dag van verzending 10 maart 2016.van het besluit, onder vermelding van "Awb-bezwaar" in de linkerbovenhoek van enveloppe en bezwaarschrift. Dit bezwaar dient te worden gericht aan Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, t.a.v. secretariaat bezwarencommissie, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag.

 

Het indienen van een bezwaarschrift betekent niet dat het besluit niet geldt. Bij spoedeisende belangen kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Als om een voorlopige voorziening wordt verzocht, geldt de beschikking pas nadat op het verzoek is beslist. Voor de behandeling van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

 

U kunt een voorlopige voorziening ook digitaal aanvragen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Deze bekendmaking staat ook op de website van de Omgevingsdienst Midden-Holland, www.odmh.nl.

 

Naar boven