Provincie Zeeland - Ontheffing Flora- en faunawet FF.16.004 (Rilland)

Gedeputeerde Staten van Zeeland delen mede dat zij in week 7 in het kader van artikel 68 van de Flora- en faunawet de volgende ontheffing hebben verleend.

 

Ter voorkoming of beperking van belangrijke landbouwschade is ontheffing verleend aan Limagrain Nederland B.V. voor het vangen en doden van kauw en kraai met behulp van vangkooien voor de periode van 1 maart t/m de oogst van het betreffende gewas doch uiterlijk t/m 31 oktober 2016. De ontheffing heeft betrekking op percelen zomergerst, wintertarwe, erwten, veldbonen, wintergerst, winterrogge, vlas, haver, bruine bonen, groenbemester, gras, luzerne, mais te Rilland, gemeente Reimerswaal, zoals op de bij het besluit behorende kaart aangegeven.

 

Bezwaar

De ontheffing ligt van 25 februari tot en met 7 april 2016  ter inzage bij de provincie Zeeland, Abdij 6, Middelburg, op werkdagen van 8-17 uur en desgevraagd buiten kantooruren. Voor het inzien buiten kantooruren, mondelinge toelichting en kopieën van ter inzage gelegde stukken kunt u zich wenden tot de heer P. Sinke (tel. 0118-631136) of mevrouw L. Wijgman (tel. 0118-631984).

 

Belanghebbenden kunnen gedurende 6 weken bezwaar tegen de ontheffing indienen bij Gedeputeerde Staten van Zeeland, Postbus 6001, 4330 LA te Middelburg.

 

Krachtens artikel 6.16 van de Algemene wet bestuursrecht schorst het bezwaar de werking van dit besluit niet. Gelet hier op kan, gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaar, ingevolge

artikel 8.81, lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht bij de president van de rechtbank Zeeland-West Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda, een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend, indien – gelet op de betrokken belangen - onverwijlde spoed dit vereist.

Naar boven