Provincie Zuid-Holland Kennisgeving beschikking Wet bodembescherming

Onderwerp

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland maken bekend dat zij naar aanleiding van een bezwaarschriftenprocedure de beschikking tot instemming met het evaluatieverslag van de sanering buitenzwembad “De Tobbe” en de aanleg van een nutstracé in het Groenhovenpark te Gouda en het nazorgplan voor de gehele voormalige stortplaats Groenhovenpark d.d. 30 april 2015 op een aantal punten hebben herroepen. Als gevolg daarvan is een nieuw besluit genomen. Dit nieuwe besluit vervangt het besluit d.d. 30 april 2015.

 

Inzage

U kunt het vervangende besluit en de daarbij behorende stukken op afspraak inzien bij de Omgevingsdienst Midden-Holland, Thorbeckelaan 5 te Gouda (telefoon 088 54 50 000). Deze locatie en procedure zijn geregistreerd onder code ZH051300002 met kenmerk 2015107695

 

Beroep

Belanghebbende(n) kunnen gedurende een periode van zes weken een gemotiveerd beroepschrift indienen tegen deze beschikking. De termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit is bekendgemaakt. Het beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 25 00 EA Den Haag.

 

Tevens kan er bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een voorlopige voorziening worden aangevraagd.

 

Naar boven