Provincie Zeeland - Goedkeuringsbesluit projectplan Flakkeese Spuisluis in de Grevelingendam

Gedeputeerde Staten van Zeeland delen mede dat zij in week 45 van 2015 op grond van artikel 5.7 van de Waterwet goedkeuring hebben verleend aan het door de minister van Infrastructuur en Milieu vastgestelde projectplan ten behoeve van het gereed maken voor de ingebruikname van de Flakkeese Spuisluis in de Grevelingendam en het wijzigen van damwanden en taludbescherming van de primaire waterkering.

 

Ter inzage

Het projectplan en het goedkeuringsbesluit liggen 6 weken (t/m 27 januari 2016) ter inzage bij het Provinciehuis, Abdij 6, 4331 BK Middelburg, tijdens werkdagen van 8.00 – 17.00 uur en desgevraagd buiten kantooruren.. Voor het inzien buiten kantooruren, mondelinge toelichting en kopieën van ter inzage gelegde stukken kunt u zich wenden tot de heer L. Caljouw (tel. 0118-631926).

 

Beroep

Belanghebbenden die een zienswijze tegen het ontwerp projectplan hebben ingediend of die kunnen aantonen dat hun redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen daartegen geen zienswijzen hebben ingediend kunnen gedurende zes weken (uiterlijk t/m 26 januari 2016) tegen het goedkeuringsbesluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

 

Krachtens artikel 6:16 van de Algemene wet bestuursrecht schorst een ingesteld beroep de werking van het betreffende besluit niet. Gelet hierop kan – als tegen een besluit beroep wordt aangetekend – ingevolge artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht juncto Artikel 36 van de Wet op de Raad van State bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend indien – gelet op de betrokken belangen – onverwijlde spoed dit vereist.

Naar boven