Provincie Gelderland - Ontwerpbeschikking Omgevingsvergunning-Peffer Vastgoed I B.V., Oostenbroekweg 7 te Velddriel (gemeente Maasdriel)–OLO 1138183, Verklaring van geen Bedenkingen op grond van de Nb-wet vergunning van de provincie Gelderland en Noord-Brabant
Gedeputeerde Staten van Gelderland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen:
Voor :
  • -
    Bouwen van een opslaghal (inclusief tunnels en sleufsilo’s), een biofilter en een opslagvoorziening
  • -
    Revisie van milieu-inrichting
Locatie : Oostenbroekweg 7 te Velddriel (gemeente Maasdriel)
Datum ontwerpbesluit : 19 november 2015
Datum verzending : 19 november 2015
Zaaknummer ODR: 0214 14477
 
Onderdeel van de omgevingsvergunning zijn de verklaringen van geen bedenkingen (Vvgb's) van de provincie Gelderland en provincie Noord-Brabant op grond van de Natuurbeschermingswet 1998.
Mogelijkheid van inzien
Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende een termijn van zes weken ter inzage:
- bij de gemeente Maasdriel tijdens openingstijden.
-bij de provincie Gelderland; om het besluit bij de provincie Gelderland in te zien kunt u een afspraak maken met provincieloket via het emailadres proviniceloket@gelderland.nl of u kunt bellen naar telefoonnummer 026 359 9111.
De eerste dag van de ter inzage legging is 26 november 2015.
Zienswijzen
Gedurende de periode dat het besluit ter inzage ligt kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen. Ingediende zienswijzen worden met het uiteindelijke besluit en de bijbehorende stukken ter inzage gelegd.
Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de Omgevingsdienst Rivierenland, Postbus 6267
4000 HG Tiel, of aan ingekomenpost@odrivierenland.nl, onder vermelding van het zaaknummer. Voor een mondelinge zienswijze of toelichting over het ontwerpbesluit kan contact worden opgenomen met de heer W. Merx van de Omgevingsdienst Rivierenland, telefoonnummer 0344 - 579 314.
Beroep tegen het uiteindelijke besluit kan alleen worden ingediend, als er een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbend bij het uiteindelijke besluit is.
Naar boven