Provincie Zeeland - Wijziging omgevingsvergunning E.P.Z.
Gedeputeerde Staten (GS) van Zeeland hebben een verzoek om een wijziging van de huidige vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ontvangen van N.V. Elektriciteit Produktiemaatschappij Zuid- Nederland (E.P.Z.) aan de Zeedijk 32 te Borssele. De wijziging betreft een actualisatie van de lijst met hulpstoffen die worden gebruikt. GS hebben besloten om de vergunning te verlenen.
 
Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over het ontwerp naar voren hebben gebracht kunnen schriftelijk beroep instellen tegen dit besluit bij de rechtbank Zeeland -West Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.
 
In het beroepschrift neemt u ten minste op: uw naam, uw adres, de datum, tegen welk besluit u beroep instelt (zo mogelijk een kopie meezenden) en waarom. Het beroepschrift dient te worden ondertekend. U moet het beroepschrift indienen binnen zes weken na de bekendmaking op 11 november 2015. Overschrijding van de termijn kan er toe leiden dat met uw beroep geen rekening wordt gehouden. Als u overweegt beroep in te stellen, kunt u een informatiefolder aanvragen op het telefoonnummer 0118-631000. U kunt de informatie ook downloaden via https://www.zeeland.nl/subsidieregels-en-procedures/beroep-instellen.
 
Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot de heer L. Zaal via e-mail laz.zaal@rud-zeeland.nl of via telnr. 06-51208096.
Naar boven