Bekendmaking Landschapsverordening
Acceptatie melding onder voorwaarden Verbetering Winkeldijk noordelijk tracé, gemeente De Ronde Venen
Verzenddatum besluit:
23 oktober 2015
Acceptatie melding onder voorwaarden
Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben een melding geaccepteerd onder voorwaarden, dit op grond van
artikel 28, derde lid, van de ‘Landschapsverordening provincie Utrecht 2011’( hierna Lsv). De acceptatie onder voorwaarden is verleend voor het vellen van twee landschapselementen die op de waardenkaart staat, als bedoeld in artikel 26, vierde lid, van de Lsv. Deze landschapselementen staan in de noordelijke berm van de Winkeldijk in Abcoude, gemeente De Ronde Venen, de velling is noodzakelijk voor dijkverbetering.
Aan het vellen van deze twee landschapselementen zijn voorwaarden verbonden. Besluitnummer: 816698E4.
Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?
U kunt de beschikking en de daarbij behorende stukken inzien tot en met 4 december 2015 bij:
Het Provinciehuis, Afdeling Vergunningverlening en Handhaving, Team Vergunningverlening Natuur en Landschap, Archimedeslaan 6 te Utrecht, elke werkdag van 9:00-16:00 uur; na telefonische afspraak (030) 258 3311.
Bezwaar
Belanghebbenden kunnen tot en met 4 december 2015 tegen de beschikking bezwaar maken. Het bezwaarschrift richt u aan Gedeputeerde Staten van Utrecht, t.a.v. de secretaris van de Awb-adviescommissie, Postbus 80300, 3508 TH Utrecht.
De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift is zes weken. Deze termijn begint te lopen na de datum van verzending.
Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en ten minste bevatten:
  • -
    de naam en het adres van de indiener;
  • -
    de dagtekening;
  • -
    een omschrijving van (het gedeelte van) de beschikking waartegen bezwaar wordt gemaakt;
  • -
    de gronden van het bezwaar (de motivering).
Aan de behandeling van het bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden.
Voorlopige voorziening/schorsing
De definitieve beschikking treedt de dag na verzending van dit besluit in werking. Het instellen van bezwaar schorst de werking van de beschikking niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kunt u naast het instellen van bezwaar een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen. Voor deze procedure moet u griffierecht betalen aan de rechtbank.
Informatie
Als u vragen heeft over de inhoud van deze publicatie kunt u contact opnemen met mevrouw J.M.L. Hamers, bereikbaar op telefoonnummer 06-21124640 of via e-mailadres Jeanine.Hamers@provincie-utrecht.nl.
Naar boven